Whether you're an experienced arts educator, or a teacher looking for ways to bring life to your curriculum through visual arts, music, drama and dance, this group will provide a place to meet, share, and imagine!

International newport group: Muoti ja hallituksen naisten vaikutusmahdollisuuksia

Beverlyn Juma

NEW YORK-ensimmäinen vuosittainen maailman muoti foorumi järjestettiin perjantaina, 8. maaliskuuta, kansainvälisenä naistenpäivänä Yhdistyneiden Kansakuntien päämajassa.
Ajoitus oli kuin muotialan tuottaa noin 1,3 triljoonaa dollaria vuodessa maailmanlaajuisesti, ja se työllistää yli 25 miljoonaa ihmistä, mukaan YK: N naisten. Valtaosa heistä on naisia eri rooleja kuten käsityöläisten ja muotoilijoiden tai tuotanto- ja vähittäiskaupan.

Saniainen Mallis, joka tunnetaan luomistaan New York Fashion Week, valvottu paneeli johtava naisten muoti ja YK: n johtajat
"Jos saan toimimaan yhdessä maailman suunnittelijat, saamme ehkä kaikkien maiden on tehtävä yhteistyötä myös", sanoi Mallis.
Vuoropuhelu keskittyy yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyötä lievittää joitakin maailman hetken kiireellisimpiä haasteita kansainvälinen sukupuolten tasa-arvon ja naisten taloudellisen aseman.
Carolyn Hardy, yksityissektorin suhteiden strategiset kumppanuudet Division YK: N naisten johtaja kiitti siitä, että monet vaikuttava voittoja naisten voima muotialan.
Kuitenkin hän kehotti, että paljon on tehtävä "varmistamaan naisten osansa ääni koko työvoiman ja työolosuhteita, jotka ovat kohtuullisen, vieraanvarainen ja oikeudenmukainen."

Lue lisää: http://www.theepochtimes.com/n2/life/fashion-and-government-empower-wome...

Comments (0)

Comment RSS
see more see less